Agenție remote bazată în România

Ne specializăm în oferirea de soluții unice, personalizate pe cerințele clientului

De ce noi.

Suntem o companie mică din România, un grup de angajați remote și freelanceri.

Lucrăm ieftin raportat la experiența pe care o oferim.

Liderul companiei pe partea de tehnologie este un inginer pe partea de software web cu plus 7 ani experiență.

Am adoptat metodologia agilă ca și organizație și înainte de asta fiecare dintre noi a lucrat incremental (cu rapoarte de progress, feedback, demo-uri, etc).

Software-ul pe care îl creăm este testat automat, folosim Behat și teste de unitate/integrare (clientul trebuie să aprobe). Asta crește costul de proiect, dar garantează un software 95% curat de bug-uri.

Urmăm cele mai populare paradigme de design software, încercăm pe cât posibil să refolosim soluții existente. Nu reinventăm roata, majoritatea proiectelor noastre sunt bazate pe Symfony, Sylius, Drupal, Prestashop. Asta nu înseamnă că nu abordăm proiecte direct în PHP. Avem proiecte personalizate scrise complet în PHP.

Misiunea noastră.

Oferim transparență totală de-a lungul întregului proces.

Totul este planificat, discutat, un rezumat este scris ca să servească ca și bază pentru implementări viitoare. Nimic nu este lăsat în calea norocului, facem cercetare cât mai bine posibil ca să evităm asta.

După rezumat îți oferim o estimare, astfel oferindu-ți o perspectivă globală a costului implicat.

Odată ce contractul e semnat de toate părțile, implementarea începe. Vei fi alertat de progres prin software-ul JIRA, iar demo-uri vor fi realizate pe bază de contract.

Evităm excesul în inginerie, vorbim între noi atunci când lucrurile devin complicate. De asemenea oferim feedback atunci când ceva durează mai mult sau deviază de la contract datorită dificultăților tehnice.

Suntem aici să implementem VIZIUNEA ta. Va trebui să participi non stop în decizii, doar cu tine alături proiectul poate crește.

Ce facem.

Gândim, planificăm și realizăm soluții software web complexe adaptate dorințelor afacerii.

Software-ul pe care îl realizăm este bazat pe Symfony, Sylius, Drupal, Prestashop și direct PHP. Evităm Wordpress deși este atât de popular, datorită nucleului învechit și tone de probleme de securitate. Pentru baze de date folosim MySQL, MariaDb, MongoDb doar dacă viteza e esențială. De asemenea tone de alte tehnologii pe partea de client. Suntem competenți cu Webpack, Node, Vue și React.

Ținem totul cât mai modularizat posibil. De asemenea folosim pachete interne la proiectele care lucrăm.

Odată ce o trăsătură a fost dezvoltată o testăm folosind scenarii pozitive și negative. Asta garantează că produsul final își va face treaba. Dar înseamnă de asemenea că este mult mai stabil și ușor de menținut în viitor.

Nu-ți fă griji că nu lucrăm pe mediul de producție, decât doar dacă ceva excepțional a intervenit. Avem medii locale și de dezvoltare. Nu încărcăm o trăsătură nouă fără să treacă teste și revizuire.