Eu (deținătorul Infifni) am început călătoria mea în lumea web-ului ca și un "hacker" de marketing, încercând să obțin ținte oportune afacerilor folosing boți, achiziționând oameni țintă pe bază de diverse criterii și crescând conștientizarea online prin mijloace convenționale și non convenționale. Dar acest domeniu nu a fost pentru mine. Așa că după șase luni am început să mă îndrept către lumea web-ului pentru încă un an, învățând multe despre web și lucrând la mici proiecte, practic făcând freelancing la oameni care aveau o treburi online.

Web-ul a fost adevărata mea iubire și în continuare este, o relație care s-a dezvoltat de-a lungul anilor și care a crescut într-o țintă de viață de a deveni mai bun în fiecare zi.

După perioada de freelancer am fost angajat până anul trecut. În cadrul http://www.crystalcode.eu/ am lucrat pentru mulți ani; cei de acolo au fost mentorii și colegii mei și este practic locul în care am crescut foarte mult, nimeni nu poate nega asta. Am petrecut 5 ani din viața mea acolo și nu sunt o persoană care să-și dea libertatea ușor, dar a fi freelancer la început nu era deloc ideal (banii erau strânși pe atunci deoarece eram într-o situație de viață negativă).

Cum aspirațiile mele nu mai convergeau cu VIZIUNEA companiei CrystalCode am început ceva pe cont propriu în 2019.

Am un angajat și mai mulți freelanceri care pot colabora la proiecte și mulți alții pot fi antrenați dacă proiectul tău are nevoie. Nu contează cât de mare e proiectul pe care îl ai în minte, noi putem scala având fluxul de bani potrivit desigur.

Așa că nu ezita să ne contactezi dacă ai o idee.