Modul Smartbill pentru sincronizarea stocului

Project Info:

Smartbill este un manager de facturi românesc cu o puternică integrare în multiple librării. Pentru Prestashop ei au un modul făcut de ei care permite utilizatorului să emită facturi și să țină o evidență contabilă.

Nevoia

Clientul făcea câteodată o factură în Smartbill și avea nevoie ca noul stoc să fie sincronizat cu site-ul. Să zicem că vinzi două bucăți din produsul X, atunci stocul pe site ar trebui acum să fie stocul curent al produsului X - 2. Din păcate Smartbill nu are un modul pentru acest scop, dar are un mecanism de declanșare către site-ul utilizatorului cu actualizările de stoc. Acest lucru poate fi configurat în Contul meu -> Integrări -> Sincronizare stoc.

Soluția

Folosind mecanismul de declanșare al platformei Smartbill, am creat un modul care este capabil să găsească produse bazate pe codul referință și să actualizeze stocul pentru ele. Acest modul este disponibil începând cu versiunea Prestashop 1.6. Având în vedere faptul că nevoia de a găsi produse trebuie să fie precisă, noi am sugerat să aibă coduri de referință unice pentru fiecare produs și combinațiile sale. Acest modul oferă rapoarte cu rezultatul potrivirilor, astfel că utilizatorul poate oricând să aleagă să actualizeze datele pe site, astfel crescând numărul de potriviri.

Related Projects: