Transilvania travel logică internă și magazin de rezervări

Project Info:

Acest contract a fost revocat de către supervizorul financiar al companiei S.C. Transilvania Hotels&Travel S.A. Așa că dacă nu reușești să accesezi link-ul de proiect trebuie să știi că a fost un proiect real, totuși am suspendat site-ul deoarece ei nu și-au îndeplinit obligațiile contractuale către noi.

Totuși noi și partenerii noștri în acest proiect https://xtremefreelance.com/ am depus o muncă titanică cu un buget limitat încă de la început.

Contribuția Infifni la acest proiect a fost logica internă a produsului software și magazinul pentru rezervări, de asemenea un modul de administrare bazat pe Sonata Admin (evident nu am să pun link-ul către zona de admin). Cei de la xtremefreelance au făcut site-ul Wordpress care este inima site-ului de călătorii.

Nevoia

Aveau nevoie de o conexiune între un software numit AIDA (realizat de către cei de la http://www.dcsplus.net/) și un software web cu zonă de prezentare, logică internă și un magazin pentru rezervări.

Soluția

După ce am studiat serviciile web bazate pe WSDL, am început să dezvoltăm o soluție bazată pe Wordpress și Woocommerce care în cele din urmă era prea lentă pentru nevoia de a avea câteva mii de combinații de rezervări (mai mult decât 137 mii pe sistemul live în aprilie 2020).

Astfel că am schimbat direcția către Symfony și acest lucru a fost o mișcare excelentă deoarece ne-a permis să fim flexibili, în același timp producând software de calitate. Magazinul a fost de asemenea personalizat și conectat cu o bază de date ce era sincronizată de la serviciile AIDA.

O provocare mare a acestui produs software a fost faptul că combinațiile de rezervări erau atât de nelimitate, astfel că am stocat pe partea noastră doar acele combinații cu 1 sau 2 persoane și un număr variabil de nopți pentru rezervare (ceea ce a fost setat de la 1 la 30 în sistem live). Dar de asemenea am permis în timp ce se făcea o configurație de rezervare ca să te conectezi live cu software-ul AIDA pentru a schimba numărul de camere, persoanele din fiecare cameră, oferind astfel o mai bună experiență utilizatorului final.

Related Projects: